Diensten

Deze tijd heeft zijn eigen kenmerken en die liegen er niet om. Iedereen moet inspelen op nieuwe economische uitdagingen. De meestgehoorde wens is misschien wel: ‘resultaat omhoog en kosten omlaag!’ Maar terwijl die wens over de cijfers gaat, moet het in werkelijkheid natuurlijk over de mens gaan! Bedrijven en organisaties die willen overleven, moeten zich meer dan ooit concentreren op de klant-merkrelatie. Er wordt nog altijd veel geld weggegooid zonder dat het inzicht rijpt hoe het anders kan. Want met een degelijke visie kan veel worden bespaard. Kan veel duidelijkheid worden gecreëerd. Duidelijkheid die werkt als een verademing voor de mensen achter het merk – en voor de klanten van het merk. We stellen je op deze pagina graag onze diensten voor.

 

‘Een probleem los je niet op op het niveau waar het is ontstaan.’
Albert Einstein

Wetenschap voor zakelijk succes

We adviseren graag over hoe het publiek vandaag de dag bereikt wil worden. We passen wetenschappelijk bewezen technieken toe, in combinatie met impactvollle creativiteit, zodat je publiek ‘JA’ zegt. We gebuiken die technieken louter ethisch. Dus we nemen niet elke opdracht aan.

Verandertrajecten

‘Het is niet de sterkste soort die overleeft, of de meest intelligente. Het is de soort die zich het beste kan aanpassen.’

Charles Darwin

Nieuwe tijden betekenen nieuwe uitdagingen. Om daarop in te spelen, kennen we waarden toe aan producten en boodschappen waardoor ze relevant worden voor je klanten. We denken vanuit de ander (je klant of publiek) en wat die belangrijk vindt. Vanuit de klant denken is natuurlijk altijd goed voor je merkreputatie. Toepassingen zijn onder andere: citymarketing, een nieuwe strategie implementeren binnen je organisatie,  of zorgen voor nieuw élan in de toonzetting van alle teksten… 

Branding

We bouwen aan de relatie tussen publiek en merk. De wereld is enorm veranderd! Veel bedrijven denken nog te productgedreven en gaan daarmee de strijd verliezen. De opstelling van je bedrijf naar eigen klanten, potentiëel geïnteresseerden en tussenpersonen is cruciaal voor de opbouw of het voortbestaan van de relatie. Wil je meer weten over hoe de conversatie op te starten met je klanten? Bel meteen voor een kop koffie. We komen graag even bij je langs.

Strategie

Hoe kom je bij het gewenste resultaat? Dat brengen we graag voor je in kaart.

Concepten

We maken nooit zo maar wat, overal zit een idee/concept achter waar je ook andere communicatiemiddelen aan kunt haken. We presenteren altijd in ruwe ideeën en schetsen. Het voordeel daarvan is dat je als klant meekijkt in het proces en dat de kosten beheersbaar blijven.

Overtuigende communicatie

Onze concepten en copy maken we om resultaat mee te behalen. Omdat je soms ook op een ander niveau teksten nodig hebt, bieden we verschillende tarieven. Gouden copy voor puur resultaatgericht op het hoogst denkbare niveau. Zilveren copy voor gewone mailings en e-mailings, waarbij directe respons niet de hoofdzaak is. Bronzen copy voor nieuwsbrieven en dergelijke.

Effectiviteit

Effectieve communicatie, dat is werk voor specialisten. Laat je communicatie door Vibes maken, dan weet je zeker dat het gebeurt met liefde voor de taal en kennis van direct respons en beïnvloedingsstrategie. Om de conversie te verhogen gebruiken we wetenschappelijk bewezen methodieken. We hebben ervaring in vele branches met o.a. payoffs, slogans, beïnvloedingsstrategie, effectieve teksten en vormgeving, loyaliteit en complete campagnes. Online, offline, klein of groot, intern of extern, dat maakt niet uit.

Workshops en trainingen

In samenwerking met Minke Havelaar bieden we de volgende trainingen aan: overtuiging, marketing met social media, social media strategie, community management, content management en diverse online trainingen. Indien gewenst in-company en op maat.

Relatie

Wij gaan voor een langdurige relatie met onze opdrachtgevers en we zorgen graag voor een langdurige relatie van onze opdrachtgevers met hun klanten. Aangename omgangsvormen staan bij ons dan ook hoog aangeschreven.